top of page
  • Yazarın fotoğrafıTPBK

Unutulmayacak Bir Gece!


30 Nisan İstanbul Sancaktepe’de Serdar Avcı Promotion ve Türkiye Profesyonel Boks Komisyonu'muz tarafından düzenlenen, tarihteki en büyük organizasyon olan WBC Silver And Ebc Final Eliminatör Fight Night gecesinde ringe çıkan şampiyon boksörümüzün puan hakemlerinden biri Türk hakemimiz Mehmet Emin Güneş oldu. Bu gurur verici maçın yanı sıra gece de 5 tane wbc asya ünvanı, Türk hakemlerimiz tarafından puanlandırıldı. Aynı zamanda iki WBC Middle East Ünvanı maçı oynandı ve bu maç da Türk hakemlerimiz tarafından puanlandırıldı.


Aynı zamanda iki WBC Midle East Ünvanı maçı oynandı ve Türkiye Profesyonel Boks Komisyonu hakemleri tarafından puanlandırıldı. Kazakistanlı boksör Angelina Lukas ile Meksikalı Anna Arazola arasında düzenlenen WBC International Ünvan maçında üç puan hakiminden biri de yine komisyonumuzun Türk hakemlerinden Ayşe Ünal oldu. Gece gündüz demeden çalışan Türkiye Profesyonel Boks Komisyonumuzun hakemleri ülkemizi tüm dünyada başarıyla temsil etmeye devam ediyor. Organizasyonlarımız dünya profesyonel boksunun tek kayıt sistemi olan boxrec tarafından da onaylanmış tanınmış ve kayıtlara geçmiştir. Bu muhteşem gece birbirinden değerli ünlüler ve birbirinden değerli devlet büyüklerimiz iştirak ettiler. Sayın bakanımıza ve diğer değerli büyüklerimize desteklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunuyor ve promotörlerimizi sonuna kadar desteklediğimizi bildirmek istiyoruz.

Serenay Çetin Zirveyi

Kimseye Bırakmıyor.

Gecenin maçında WBC Silver Championship ünvanı için ringde ter döken İspanyol Mary Romero ve milli gururumuz Serenay Çetin kendi seyircisinin önünde tecrübeli rakibi Romero'yu 10 roundun sonunda sayı ile yenerek kemerleri ülkemize kazandırdı. Seyircinin bir saniye dahi tezahüratı bırakmadığı bu büyük maçta Serenay Çetin güçlü rakibini geçerek Dünya boksunun zirvesine gözünü dikti.






31 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page